Strategii PC Basic

Sunt multe cai de a face bani cu Profitclicking si sistemul este proiectat pentru a fi accesibil tuturor. Dar exista anumite strategii pentru a maximiza profiturile si a cistiga comisioane pe termen lung. 
Acest ghid va va arata ce caracteristici puteti utliza si care tehnici le puteti pune in aplicare pentru a profita din plin de ceea ce sistemul are de oferit.

Rezerva de vizualizari
Pentru a primi venituri zilnice de 2% in timpul saptaminii si 1% la sfirsit de saptamina pentru fiecare pachet de publicitate achizitionate, este necesar de a vedea trei site-uri in fiecare zi. Rezerva de vizualizari permite sa vizualiza mai multe de trei site-uri, in scopul de a stoca aceste credite pentru o utilizare ulterioara. Pentru a va asigura ca primiti cistigurile zilnice, este o idee buna de a vedea cit mai multe site-uri zilnic pentr a va constitui aceasta rezerva. Trei credite vor fi deduse din suma totala la fiecare actualizare acistigurilor zilnice.
Rezerva va expira dupa 45 de zileastfel numai mult de 135 de credite ar trebui sa fie depozitate la un moment dat.

Upgrad-uri de membru
Inainte de a primi un un panel gratuit la fiecare 4 pachete care au expirat dupa perioada de 88 de zile, membrii trebuie sa faca upgrade la nivelul 1, care costa 10$. Acesta este cel mai important aspect prin care membrii cistiga 60$ ( odata ce cele sase pozitii din matrice sunt completate). Deci inainte ca fiecare pachet sa expire fiti sigur ca ati facut acest upgrade pentru a primi beneficii aditionale. Veti face upgrade la nivelul 2 sau 3 daca aveti multi membri activi inscrisi si veti cistiga comisioane cind acestia for face deasemenea upgrade la nivelul 2 sau 3.

Paneluri PC
In scopul de a cicla cit mai repede posibil Panel-urile cit mai repede posibil si de a cistiga comisioane suplimentare, membrii ar trebui sa cumpere plasamente folosind optiunea Accelerator care include: Ignite, Turbo, Nitro, Warp si Nuke. Daca nu se cumpara aceste amplasamente, ciclarea poate dura 6 luni sau mai mult pentru fiecare panel PC ( depinde de cite pachete  publicitare sunt expirate zilnic-cam jumatate din aceste pozitii sunt folosite pentru a completa a pozitiile din matricea existenta). Pentru a accelera acest proces tot ceea ce trebuie sa faceti este sa achizitionati una din optiunile din Accelerator cum ar fi Warp (cea mai rapida optiune) de 12,50$ care va plasa un panel in partea superioara a matricei si sa o completati mai repede (de regula pina la 3 luni). Exista si alta solutie de a inscrie citi mai multi membri ale caror paneluri cumparate vor ajuta la completarea pozitiilor goale din matrice.

Profit Shift (ex. Restart)
In scopul de a profita cit mai mult de Profit Shift si de a maximiza profiturile, membrii ar trebui sa cumpere cit mai multe pachete publicitare inainte de "cut off date" - data limita cind a fost anuntat. Pentru ca nu va fi un alt Profit Shift timp de 3 luni, pachetel publicitare vor avea timp sa se maturizeze si de a primi 150% din valoarea lor initiala. Deci este o idee buna de a economisi o parte din cistigurile dvs. pentru a cumpara o cantitate cit mai mare de pachete publicitare imediat dupa Profit Shift.

Withdrawals - retrageri de fonduri acumulate
In scopul de a creste numarul de pachete publicitare cit mai repede posibil, membrii nu ar trebui sa retraga bani la inceput (doar daca acest lucru nu este absolut necesar). Toate venituirle zilnice obtinute de pe urma pachetelor achizitionate ar trebui utilizate pentru achizitionarea altor pachete publicitare ori de cite ori este posibil. Acest lucru este foarte important, mai ales pentru noii membri, cu scopul de a construi contul dvs. si de ajunge la un punct la care puteti retrage fondurile acumulate si de a cumpara noi pachete publicitare fara a incetini procesul prea mult. Deci daca aveti 1000 de pachete de publicitate care cistiga 200$/zi, ai putea retrage 50$/zi ( cam un 1/4 din valoarea fondurilor acumulate) si apoi cu restul ramas sa cumparati 15 pachete noi/zi ( cistigurile pe zi ar creste semnificativ chiar daca faci retrgeri semnificative).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu