Produsele StiforpProduse

Ciștigati mai mult cu suita cea mai cuprinzatoare de instrumente de marketing asamblate sub un singur acoperis!
Membrii nostri au acces la instrumente de top in valoare de mii de dolari, training-uri și programe software de afaceri pentru doar 9.95$/lună!

Prezentari Interactive Flash Movie

"O imagine face cat o mie de cuvinte"
Avantajele unei prezentari constau in utilizarea imaginilor care vorbesc, care impresioneaza, care transmit un mesaj profund si direct. 

O prezentare video captează atenția prospectilor și le permite să absoarbă mult mai multe informații decit un text scris.
Nu conteaza ce tip de produs, serviciu sau program îl promovezi. Prezentările video sunt personalizate si adaptate la orice afacere.

Exemplul nr.1   --   Exemplul nr. 2   --   Exemplul nr. 3   --   Exemplul nr.4

Purtător de cuvânt pe site-ul dvs.


Poti avea o persoană reală care să apară pe site-ul dvs. pentru a încuraja prospectii dvs. sa faca următorul pas!
Multe companii cheltuie sute de dolari pentru acest tip de produs.
In calitate de membru STIFORP, veți alege  oricare dintre actorii noștri minunati de a adăuga entuziasm și interes pentru oportunitate.
O persoană reală pe site-ul dvs. încurajeaza prospectii sa afle mai multe despre oportunitate si poate crește în mod semnificativ capacitatea de reacție.
Utilizați acest instrument pentru a ajuta afacerea dvs. sa urce la urmatorul NIVEL!

Exemplu nr. 1    --    Exemplu nr.  2    --    Exemplu nr.  3

Pagini captura

Maximizați eficiența de a avea cit mai multi prospecti! 
Cu STIFORP, membrii nostri au acces complet la pagini testate, extrem de receptive. Puteti sa alegeti orice pagină doriți si să utilizați orice adresa URL.  Astfel puteți directiona traficul catre afacerea dvs., după cum doriți! De îndată ce prospectii dvs. reactioneaza pozitiv la informațiile de pe pagina dvs. ei sunt automat directionati catre site-ul companiei dvs. Plus, un e-mail este trimis automat catre tine pentru a vă înștiința că ai avut un vizitator!

Autorespondere

Studiile au demonstrat faptul că este nevoie de până la șapte sau mai multe expuneri a afacerii înainte ca potențialii clienți sa faca o achiziție. Puteți automatiza acest lucru prin autorespondere.
De fiecare dată când o prospectii vizitează pagina dvs. sistemul dvs. va trimite automat o serie de 10 sau mai multe e-mailuri cu invitatia de se alatura afacerii dumneavoastra! STIFORP are deja aceste mesaje generice. PLUS, aveți opțiunea de a folosi fie acestea sau de a crea sau edita propriile mesaje! Aveți posibilitatea să încărcați chiar și până la 20 de mesaje pe campanie!

Adminstrator de contacte
Marketerii urmaresc cu atenție care dintre metodele lor de publicitate lor sunt fiabile, si care nu. Membrii nostri primesc un administrator de contacte complet integrat, astfel încit veti ști care prospecti sunt reactivi. Doar cu un singur clic!

Rotator de trafic

Mulți lideri de succes doresc să ruleze campanii de anunțuri pentru a ajuta echipele lor sa creasca. Unii construiasc mai multe companii în același timp. Cu rotatorul de trafic, ai controlul! Nu este limita cu pentru numarul de site-uri web sau de membri pe care il puteți adăuga la rotatorul dvs.

Conferinte telefonice

Vrei cu singur apel sa invitați noi membri pentru a le ura bun venit? Cu STIFORP, veți obține acest "pod telefonic", sa il folositi oricând doriți, din orice motiv vrei. Pana la 100 de persoane se pot suna la, și nu există nici o limită cu privire la cât de mult îl puteți folosi.
Mulți oameni platesc sute de dolari pe lună pentru acest program. Veți obține acest instrument excelent GRATUIT cu statutul tau de membru STIFORP!

Webinarii

Webinar propriu. Acest sistem permite membrilor Stiforp uimitoare prezentari online cu până la 500 de locuri.


Pagini personalizate     *New*
ACUM, poti avea site-ul dvs. personalizat cu un videoclip de la oricare dintre prezentările noastre sau de pe YouTube și un mod prin care prospectii dvs. se pot abona la "buletinul informativ" trimis prin Autoresponder. Si cea mai buna parte este ca, nu trebuie să știi nimic despre construirea unui site web. Este DEJA CONSTRUIT PENTRU TINE!
Site-urile dvs. PROPRII vor fi instantaneu create la inscriere și gata pentru a fi arătat lumii!

Phone Burner  *New*

A avea convorbiri telefonice cu prospectii este de 1.000 de ori mai ușor!
Știați că 70% din timpul petrecut cu prospectii se pierde? E adevărat! Telefonele ocupate, numere deconectate, telefoane care suna fara a raspunde nimeni, roboti telefonici,toate acestea creste timpul de asteptare de a lua legatura cu prospectii! Timpul este o marfa valoroasă! Acum, cu Phone Burner aveți posibilitatea să inscripționați o listă de prospecti mai rapid și mai eficient decât oricând!
Phone Burner vă permite să importați liste si sisteme numere, lăsând în mod automat un mesaj înregistrat vocal și permițându-vă să vă petreceți timpul DOAR vorbind cu oamenii care răspund.

Asistent Virtual  *New*
Acum poti avea un asistent virtual pentru a urmari prospectii in locul tau!
Veți primi, de asemenea:
  • Banner pentru a eficientiza eforturile dvs. de marketing online
  • Imprimate cu anunțuri pentru a construi piața locală
  • Script-uri pentru a exploda popularitatea dvs. pe internet
  • Surse pentru viitori prospecti
  • Etc!
Si multe alte instrumente utile vor aparea in scurt timp.

Cât de mult crezi că oamenii ar plăti pentru a avea acces complet la toate aceste instrumente și resurse în orice moment pentru afacerile lori? Mulți lideri plătesc deja sute ... chiar mii de dolari pentru a obține aceste instrumente în mod individual! ACUM, pentru prima dată, datorită STIFORP, puteți sa le obțineti pentru o suma modica!
Cu STIFORP, membrii nostri obține acces deplin la toate aceste instrumente 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an pentru doar 9.95 dolari pe lună ... să nu mai vorbim de o modalitate de a obține un venit suplimentar pe lună datorita unui  plan compensari eficient!

Nu ezitati!


GET STARTED NOW!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu