Ce este Stiforp

Stiforp este o firma americana care  a fost lansata pe 20 iulie 2011 si in doar cateva zile de la lansare a inregistrat peste 50.000 de membri activi,iar in momentul de fata are aproape 1 milion de membri activi din peste 200 de tari,foarte putini din Romania,motiv pentru care poate deveni o afacere foarte buna, avind un cimp vast si neexplorat.
Misiunea Stiforp este aceea de pune la dispozitie instrumente de marketing si trainingul necesar demararii si promovarii oricarei afaceri capabile sa ne rotunjeasca veniturile muncind acasa in timpul nostru liber. Sunt astfel incluse intr-un sistem integrat: pagini de pornire (landing pages), filme video si comentatori cu posibilitati de setare in moduri diferite, autoresponder de email-uri, banere, seminarii online si multe alte instrumente. Sistemul este insa foarte “prietenos” putand fi usor de utilizat de catre oricine!Dupa inscriere veți obține urmatoarele produse:
 • Pagini de site personalizate - simplu și raționalizate, se pot configura în citeva minute, cu o selecție mare de instrumente de marketing.
 • Video Spokespersonepurtător de cuvint pe paginile de prezentare
 • Prezentari interactive in Flash Movie capteaza atentia prospectilor.
 • Pagini captura in diferite limbi o metodă foarte bună de lucru pentru a capta si urmari publicul caruia te adresezi.
 • Rotator de trafic - instrument foarte cautat si permite construirea cu usurinta unei echipe solide.
 • Autoresponder personal poti automatiza campanii de email cu cimpuri personalizate.
 • Administrator de contacte - gestionati cu usurinta contactele de afaceri capturate în condiții de eficienta si siguranță.
 • Conference call bridges - cu până la 100 de membri.
 • Webinarii - datorită cererii coplesitoare din partea liderilor, exista camere proprii cu pină la 100 de locuri.
 • Bannere & More materiale de publicitate: banner, e-mail marketing, anunțuri, fișiere cu semnături, Ezines, motoare de căutare, cărți de vizită, etc.
 • Unelte suplimentare - asistent virtual si phone burner 
Alte companii vind programe similare la cel putin 1.500 $. Aici le poti avea GRATUIT dar cu statutul de membru activ STIFORP și le poti folosi oricând.

STIFORP, este proiectul de departe cele mai serios, mai simplu și mai inovatoar. Nici o altă companie de vinzari directe nu este comparabilă cu STIFORP. Este foarte ușor de inteles,nu trebuie să investesti o mulțime de bani sau timp, ușor de implementat și accesibil. Dispune de resursele și produsele necesare pentru a construi o afacere foarte profitabilă.
Spill-over - frumusetea acestei afaceri este ca fiecare membru activ poate avea doar 2 persoane in prima linie iar urmatorii membrii sponsorizati personal nu au unde să se ducă decit sub o altă persoană din reteaua proprie.

CISTIGURI LA STIFORP

A. MEMBRU ACTIV
 cistiga:
1-Powerline Bonus- 4$-se plateste LUNAR:
·  2$ pentru fiecare membru inscris personal
· 1$ pentru toti membrii de pe nivelul 2
· 1$ pentru toti membrii de pe nivelul 3
Explicatii:La inscriere veți primi un bonus simbolic de 4$, care va arata ca sistemul functioneaza.

2-Fast Start Bonus-30$-se plateste SAPTAMINAL:
 
· 25$ pentru fiecare membru inscris personal
· 2$ pentru cei de pe nivelul 2
· 1$ pentru cei de pe nivelul 3
· 1$ pentru cei cu 4 sau 5 stele pentru toti cei din downline pana la al 14-lea nivel

Explicatii:
Pentru fiecare asociat nou inscris personal si care vrea sa foloseasca instrumentele oferite pentru a promova Stiforp sau propria afacere, veti primi un comision de 25$. Sa presupunem ca ați inregistrat 20 de membri noi, drept urmare veti primi 500$ cash.
În funcție de poziția dumneavoastră în sistem, în afară de acesti 25$ pentru inscrierile personale, veti primi 2$ pentru nivelul al doilea și 1$ pentru nivelul al treilea, al patrulea și al cincilea. Desi, poate parea nesemnificativă aceasta suma, trebuie avut in vedere faptul ca nivelul al doilea poate conține 100 de asociati (care insumat face 200$), iar nivelurile celalalte pot avea mult mai multi. Cu siguranta, suma rezultata poate fi mai mare. 

3-Comisioane din Matrice-se plateste lunar, pentru o matrice completa:
 
· 2047,5$-unui membru distributor sau 1 stea
· 4095,5$-unui membru cu 2 stele
· 8191,5$-unui membru cu 3,4 sau 5 stele
Explicatii:De exemplu, daca la primul nivel, veti avea doar 2 membri, comisionul va fi de 2,5% din 2 × 9.95 $, care este de 0.50$. Nivelul de-al doilea are 4 persoane, ceea ce reprezintă 2,5% din 4 × 9.95 $, adica 1$. Nivelul al treilea are 8 persoane, ceea ce reprezintă 2,5% din 8 × 9.95 $, adica 2$. Și așa mai departe până la nivelul 14.
Cind ați terminat matricea cu statutul de distribuitor sau de lider de 1 stea (12 nivele), vei primi 2047.50 $ venit rezidual lunar (pensie)! Si asta este doar din acest tip de bonus.
Acest calcul este doar pentru oamenii pe care nu i-ati inscris personal. Cu cit sunt mai multe persoane inscrise, cu atit veti primi mai mulți bani!
Liderul de 3 stele lider sau mai sus, va primi lunar 8191.50 $ venit rezidual la o matrice completa (14 nivele).
Acum puteți vedea diferența reală, dacă alegeți abonamentul lunar (incepe cu statut de distribuitor) sau anual (lider de 3 stele) și de ce este foarte recomandat sa se inceapă cu un statut mai inalt. Dar trebuie avut in vedere faptul ca, in cazul in care resursele sunt limitate, puteti sa faceți upgrade in orice moment, dupa ce ati inceput sa cistigati bani in Stiforp!

4-Matching bonus-se plateste lunar membrului activ cu:
 
· 1 stea-castiga 50% din ce castiga membrii inscrisi personal
· 2 stele-castiga 50% directi si 20% de la nivelul 2
· 3 stele-castiga 50% directi,20% nivelul 2 si 10% nivelul 3
· 4 stele-castiga 50% directi,20% nivelul 2,10% nivelul 3 si 5% nivelul 4
· 5 stele-castiga 50% directi,20% nivelul 2,10%nivelul 3,5%nivelul 4 si 3% nivelul 5
Explicatii:Cel mai interesant și profitabil. Pentru fiecare membru inscris direct veti primi 50% din venitul lui lunar. Deci, dacă membru dvs. direct a ciștigat, sa spunem 1000$, veti primi bonus de 500$. Imaginati-vă situatia de a avea 10 membri cu un asemenea cistig. Ati primi 5000$!
Acum intelegeti de ce este extrem de important sa se inscrie membrii personal și sa nu asteptati ca alții să o facă pentru dvs.
Se poate extrapola si la liderul de 3 stele unde de asemenea se poate cistiga 20% din veniturile din a doua generație și 10% din al treia. Dacă sinteti iscusit și ajungeti la 4 sau 5 stele, puteți primi, de asemenea, 5% pentru a patra generatie și 3% pentru a cincea generatie!

B. MEMBRU PASIV cistiga de pe urma celor inscrisi,cronologic dupa tine, de catre membrii din upline-ul tau pana la al 14-lea nivel indiferent cine i-a invitat in sistem.
· 0,25$ da la fiecare membru inscris in reteaua lui pana la nivelul 12 

Platile se fac automat in fiecare miercuri, prin:
1)cec (valabil doar in USA);
2)direct in contul tau bancar din Romania prin Transfer Payoneer (minim50$)fara sa mai faci vreo solicitare ;
3)pe  MasterCard-ul tau personalizat Stiforp primit de la Payoneer; 


Cand este momentul oportun pentru a intra in aceasta afacere?

ACUM-este momentul cel mai potrivit.Zilnic se inscriu (ca membri activi)cam 50-100  persoane si se preinscriu peste 1.000.O parte din aceste persoane pot  intra sub tine in retea si-ti pot genera acel venit pasiv de 2047,5$ lunar.
In fiecare ora,in fiecare zi  sunt oameni care se inscriu in  retea.O parte acesti oameni pot fi in reteaua ta daca actionezi repede sau  ii poti pierde.
Cu cat iti bochezi mai repede pozitia in retea cu atat  vei ajunge mai repede la 2047$.Cat costa?
Abonamentul lunar este de 9,95$ iar taxa de activare este de 40$ platibili doar la inscriere.                       TOTAL: 49,95$..
Mai e si posibilitatea de a plati abonamentul pe un an la doar 149,95$ avand astfel o reducere de 20% la abonament,si va avea posibilitatea de a porni direct de la 3 stele,ceea ce ii va permite sa ajunga la 8191,5$ pe luna fara a face inscrieri (RECOMANDAT). 

Inscrierile se fac prin card de debit sau de credit  de tip Visa sau Mastercard in conditii de siguranta.

Cum ma inscriu?

Pentru inscriere completati dormularul de mai jos.
Inscrierea este gratuita,iar datele pot fi schimbate ulterior,asa ca, daca nu aveti incredere pentru inceput, puteti completa si cu date nonautentice,mai putin adresa de email cu care va trebui sa va autentificati.

PREINREGISTRARE GRATUITA .

http://marketclub.STIFORPTour.com

Notă: După înregistrare, vă rugăm să verificați adresa dvs. de e-mail.
          La alte probleme posibile raspunsurile le gasiti pe FORUM-ul Profitclicking-Stiforp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu